jueves, 22 de diciembre de 2016

... CONTINUACIÓN DE QUE BEN COCIÑAN!. A SOBREMESA

E como sobremesa os/as nosos/as nenos/as prepararon un TOUCIÑO DO CEO!
(Y como postre nuestros/as niños/as prepararon tocinillo del cielo)
1- Poñemos auga nun cazo e engadimos azucre. Remexemos ata que cambie de cor e espese.
(ponemos agua en un cazo y añadimos azúcar. Revolvemos hasta que cambie de color y espese)



2- Separamos as claras e as xemas. 
(Separamos las claras y las yemas)


3- Collemos as xemas e 3 ovos enteiros e batemos.  E engadimos o almibre frío. 
(Cogemos las yemas y 3 huevos enteros y batimos. Y añadimos el almíbar frío).


4- Preparamos o caramelo!
(Preparamos el caramelo)


5- Botamos o caramelo nun molde e despois os ovos con almibre.
(Echamos el caramelo en un molde y después los huevos con almíbar)


6- Unha hora no forno e xa está listo!. Deixámolo arrefiar que queima!.
(Una hora en el horno y ya está listo!. Lo dejamos enfriar que quema!).



E QUE RICO QUE ESTABA!!!. 

No hay comentarios: